seehttp://yoloxxx.com pov bj who is this girl.

Želja po sladkem – kako jo premagati s pomočjo eteričnih olj?

Kolikokrat ste si že sami pri sebi rekli, da je konec s sladkanjem in da je zdaj zares čas, da mogoče preidete na bolj zdravo hrano? In pa da jutranja kava, ni kava brez sladkorja? Želja po sladkem je včasih zares neustavljiva in zato je tukaj nekaj nasvetov kako jo popolnoma odstraniti s pomočjo eteričnih olj.

Če pogledamo čez dejstva kolikokrat se vam pojavi želja po sladkem, lahko velikokrat za to okrivimo hormonsko neravnovesje. Stanje, ko je vaše telo pod stresom lahko povzroči zvišanje nivojev kortizola v vašem telesu, ki posledično prekine celoten proces prebavljanja. V tem stanju vaše telo kopiči dodatne maščobe in vas tako prelisiči, kar pa vodi do prenajedanja, saj je telo prepričano, da ne bo dobilo naslednjega obroka.

Več o tem si lahko preberete na tej povezavi: https://vednozdrav.si/zelja-po-hrani/

Želja po sladkem – kako jo premagati s pomočjo eteričnih olj?

Poglejmo, katere so 4 vrste eteričnih olj, ki bodo odgnale vašo željo po sladkem.

 • Eterično olje grenivke – Zmanjša občutek lakote, zmanjša tudi željo po zaužitvi ogljikovih hidratov in pomaga uravnavati krvi sladkor.
 • Eterično olje navadnega komarčka – To olje pripomore k občutku da smo siti. Težava s sladkorji in ogljikovimi hidrati je v tem, da smo po njih dosti bolj siti, kakor po skledi solate. Zato da eterično olje navadnega komarčka tudi po manjšem obroku tisti občutek sitosti.
 • Eterično olje poprove mete – poprova meta prav tako pripomore k občutku sitosti, med drugimi pa je to eterično olje dobro za izboljšanje vsesplošne koncentracije, zato boste ob vonjanju eteričnega olja poprove mete dosti bolj skoncentrirani na trenutno aktvinost in ne toliko na samo misel kako bi v tistem trenutku želeli nekaj pojesti.
 • Eterično olje cimeta – o eteričnem olju cimeta bi lahko napisali mnogo več, vendar bomo v tem prispevku omenili njegovo le čudovito delovanje, ko pride do uravnavanja krvega sladkorja in pa do zmanjševanja apetita, kakor je recimo želja po sladkem…

Želja po sladkem – Na kakšen način jo lahko s pomočjo eteričnih olj odženemo?

 1. KORAK: Ta eterična olja si nakapajte v difuzor, kjerkoli je to možno. To lahko storite pri vaši delovni mizi, doma, v avtu…
 2. KORAK: Vsa ta eterična olja lahko zmešate v steklenički, kot je prikazana na fotografiji ali pa tudi v navadni steklenički s kapalko.

Tako bo vaša želja po sladkem minila kot bi mignil…

V kakšni količini zmešati eterična olja, da bo želja po sladkem zares izginila?

Za izparinilk:
 • 2 kapljici eteričnega olja navadnega komarčka,
 • 2 kapljici eteričnega olja grenivke,
 • 1 kapljco eteričnega olja poprove mete.

ali…

 • 3 kapljice eteričnega olja cimeta,
 • 2 kapljici eteričnega olja grenivke.
Za stekleničko:
 • 4 kapljice eteričnega olja gernivke,
 • 2 kapljice eteričnega olja poprove mete
 • 2 kapljice eteričnega olja navadnega komarčka.

 

 

 

Morda vam bo všeč tudi
its always amazing how far amateurs will take it.https://yaratik.pro fine harlot swallows ball cream while making the reality flick.