Tibetansko zdravilo, ki varuje srce, čisti krvne žile, izboljšuje vid ter krepi imunski sistem

Tibetansko zdravilo so pred 2000 leti našli v Tibetu, v enem izmed njihovih številnih budističnih samostanov. Tibetantsko zdravilo naj bi z uživanjem prinašalo kar nekaj pozitivnih učinkov na zdravje in sicer, zniževalo  naj bi povišan holesterol, kakor pa naj bi tudi čistilo krvne žile in podaljševalo življenjsko dobo, tistega, ki jo uživa.

tibetansko zdravilo

Starodavno tibetansko zdravilo

Tibetansko zdravilo vsekakor sodi med najenostavnejše, najučinkovitejše in pa predvsem najcenejše zdravilo za zdravljenje povišanega holesterola. Poleg tega pa tudi učinkovito čisti krvne žile in izboljšuje elastičnost krvnih žil.  Med drugimi pa naj bi tudi zaščitno delovalo proti srčnem infarktu, možganski kapi in pa med drugimi tudi angini.

Kaj potrebujemo za pripravo tibetanskega zdravila?

  • 1 in pol litra vode,
  • 300 gramov česna,
  • 1 kilogram limon.

Kako ga pripravimo?

Česen in limono, vključno z lupino zmeljite v paličnem mešalniku. Vodo zavrejte ter v njo vmešajte česen in limono, ki ste ju prej zmeli. Nato to mešanico prelijte v lonec in jo na zmernem ognju kuhajte 15 minut. Po 15 minutah lonec odstavite iz kuhališča. Ohlajeno zdravilo nato zlijte v stekleno posodo ali pa v kozarec. Hranite ga na hladnem.

Kako uživamo tibetansko zdravilo?

Priporoča se, da vsako jutro na prazen želodec spijete 0,5 dl zdravila, torej pol deci. To ponavljajte 25 dni in nato prenehajte za 10 dni.

Tibetansko zdravilo in izkušnje

Pomembno je, da upoštevate dnevne odmerke in, da prekinete pitje zdravila na vsakih 25 dni. Če ste popolnoma zdrava oseba, je tibenska zdravilo namenjeno za zviševanje imunske odpornosti in izboljšanje vašega vsesplošnega zdravja in se tako priporoča, da postopek pitja ponovite le dvakrat v letu. Na kaj je potrebno biti pozoren pri pitju tibetanskega zdravila? Če imate težave z razdražljivim želodcem se pitje tibetanskega zdravila odsvetuje. Prav tako pa se uporaba odsvetuje, če jemljete tablete za redčenje krvi.

Preverite tudi: Kako razstrupiti jetra in kakšni so simptomi bolezni jeter? (Klik na povezavo)

Morda vam bo všeč tudi